Viking reserveringssyteem? Je zoekt LeisureKing!


Viking reserveringssysteem? Je zoekt waarschijnlijk een systeem om watersportactiviteiten in te plannen. LeisureKing kan je daar bij helpen! LeisureKing is het snelst groeiende ticket- en reserveringssysteem voor elke onderneming die actief is in de leisure markt, dus ook voor het inplannen van lessen.

Nog nooit van LeisureKing gehoord?


We vertellen je er graag iets meer over. LeisureKing is een totaalpakket welke te koppelen is aan uw eigen website zodat reserveringen, betalingen en voorraadbeheer volledig online plaatsvinden.

5 redenen waarom LeisureKing beter bij jouw onderneming past dan Viking Bookings


Wij vertellen je graag waar wij goed in zijn - misschien wel beter dan onze concullega's.
  • LeisureKing is al sinds 2013 actief als reserveringssysteem en sluit aan op de wensen van 500+ gebruikers. LeisureKing kan worden gebruikt voor verhuur, activiteiten en als ticket systeem. LeisureKing is de totaaloplossing voor alle vormen van dagrecreatie.
  • De student kan een abonnement of strippenkaart afnemen op de website en zelf online een reservering inplannen op basis van het resterende saldo op het abonnement. Kies zelf voor welke blokken dit abonnement geldig is – zo is het mogelijk om een bijvoorbeeld een daluren abonnement aan te bieden aan je student voor een gereduceerd tarief.
  • LeisureKing rekent geen maandelijks tarief waardoor je betaalt in maanden waarin je het systeem nauwelijks tot niet gebruikt. Wanneer er geen omzet wordt gecreëerd worden er ook geen kosten gemaakt voor het systeem.
  • Wij blijven het systeem verder ontwikkelen. Onze eigen ontwikkelaars updaten het systeem elke week om je nog beter van dienst te zijn.
  • Als gebruiker van LeisureKing kun je zo veel gebruikers en vestigingen aanmaken als je wilt. We geven je de mogelijkheid om gebruikers te beperken met meer dan twintig verschillende gebruikersrechten.

Nog steeds het Viking reserveringssysteem aan het overwegen?


Laat me je overtuigen door een van de volgende functionaliteiten.
  • Met ons systeem heb je de mogelijkheid om meerdere activiteiten te koppelen aan dezelfde voorraad. Gebruik je dezelfde voertuigen voor meerdere arrangementen? Je koppelt de activiteit eenvoudig aan dezelfde voorraad. Ook is het mogelijk om meerdere materialen aan een activiteit te koppelen!
  • Overbodige handelingen bij het inchecken? Niet bij LeisureKing. Scan eenvoudig de QR Code van een reservering in de mobiele omgeving om de gegevens op te halen. Maak je gebruik van entree tickets? Na het scannen van de code op het ticket maak je de reservering in slechts één klik actief.
  • LeisureKing kun je koppelen met verschillende programma's die je gebruikt voor je onderneming. Wij voorzien bijvoorbeeld in koppelingen met Social Deal, Booking.com, Google Analytics en Mailchimp. Bekijk meer informatie over de koppelingen op onze partners pagina.

Viking heeft deze functie, kan LeisureKing dit ook?


LeisureKing is geschikt voor allerlei soorten dagrecreatie, van musea tot trampolineparken. Verschillende activiteiten hebben behoefte aan verschillen functies, daarom vind je op onderstaande pagina's vind je meer handige functies voor jouw onderneming.

Reserveringssysteem voor bootverhuurders
Reserveringssysteem voor fietsverhuurders
Reserveringssysteem voor Escape Rooms
Reserveringssysteem voor Klimparken en Klimbossen
Systeem voor ticketverkoop
Reserveringssysteem voor rondleidingen
Reserveringssysteem voor workshops
Reserveringssysteem voor outdoor activiteiten
Reserveringssysteem voor bowlingbanen
Reserveringssysteem voor wateractiviteiten
Reserveringssysteem voor eendaags evenementen
Reserveringssysteem voor vervoersmiddelen

Nog steeds niet gevonden wat je zocht?


Wij helpen je graag verder als je meer informatie nodig hebt om LeisureKing met Briq Bookings te vergelijken. Neem contact met ons op via de contactpagina, bel ons op 088-7307676 of vraag een gratis Demo account aan om de verschillen tussen LeisureKing en Viking te ervaren.
Meld u hier aan voor meer informatie