Briq Bookings reserveringssyteem? Je zoekt LeisureKing!


Briq Bookings reserveringssysteem? Kijk eens naar Leisureking. LeisureKing is een reserveringssysteem voor elke vorm van dagrecreatie.

Nog niet van LeisureKing gehoord?


LeisureKing is een totaalpakket welke te koppelen is aan uw eigen website zodat reserveringen, betalingen en voorraadbeheer volledig online plaatsvinden. LeisureKing maakt ondernemen weer leuk!

5 redenen waarom LeisureKing beter op jouw wensen aansluit dan Briq Bookings


Wij vertellen je graag waar wij goed in zijn - misschien zelfs wel beter dan de concurrent!
  • Voor LeisureKing betaal je geen maandelijkse hoge kosten. Krijg je een periode geen reserveringen? Geen probleem, dit kost je niets. Met LeisureKing betaalt de eindgebruiker slechts een klein percentage van het reserveringsbedrag aan servicekosten. Zo is het systeem voor jou gratis in gebruik.
  • LeisureKing wordt gebouwd vanuit de praktijk. Het systeem wordt niet alleen ontwikkeld voor jou als klant - wij gebruiken het zelf ook. Dit heeft als voordeel dat het systeem gemakkelijk in gebruik is.
  • Ticketverkoop? Het reserveringssysteem is voor allerlei soorten dagrecreatie geschikt, zo ook voor verhuur of als ticket systeem. Onze functionaliteiten zijn afgestemd op de wensen van meer dan 500 actieve gebruikers. Onze ontwikkelaars zijn de hele week bezig om het systeem te verbeteren en om jou nog beter van dienst te kunnen zijn met het systeem.
  • Je klant blijft op jouw eigen website. Het LeisureKing IFrame (volledig aan te passen aan de huisstijl van jouw website) plaats je eenvoudig op elke website. De klant hoeft jouw website niet te verlaten om een reservering te maken.
  • 99,99% uptime. Tot dusver in 2022 is LeisureKing 99,99% online. Wij hebben ons volledig ingezet op performance en dat werpt vruchten af.

Nog steeds Briq Bookings aan het overwegen?


Misschien helpt het toelichten van enkele functionaliteiten van het systeem.
  • We kunnen je helpen met het aanbieden abonnementen en strippenkaarten. Wanneer de klant een abonnement aanschaft via de winkel kan deze inloggen met de achternaam en het bijbehorende e-mailadres. Vervolgens kan de klant één reservering inplannen op basis van beschikbaarheid en betalen met het tegoed van het abonnement. Je kunt een abonnement aanmaken voor specifieke blokken, dus ook voor bijvoorbeeld een daluren abonnement.
  • Overbodige handelingen bij het inchecken? Niet bij LeisureKing. Scan eenvoudig de QR Code van een reservering in de mobiele omgeving om de gegevens op te halen. Maak je gebruik van entree tickets? Na het scannen van de code op het ticket maak je de reservering in slechts één klik actief.
  • Koppelen met andere programma’s? LeisureKing kun je eenvoudig combineren met andere programma’s zoals Social Deal, Booking.com, Google Analytics en Mailchimp. Bekijk meer informatie over de koppelingen op onze partners pagina.

Briq heeft deze functie, kan LeisureKing dit ook?


LeisureKing is geschikt voor allerlei soorten dagrecreatie, van musea tot trampolineparken. Daarom vind je op een van de onderstaande pagina’s meer informatie over wat LeisureKing voor jou kan betekenen.

Reserveringssysteem voor bootverhuurders
Reserveringssysteem voor fietsverhuurders
Reserveringssysteem voor Escape Rooms
Reserveringssysteem voor Klimparken en Klimbossen
Systeem voor ticketverkoop
Reserveringssysteem voor rondleidingen
Reserveringssysteem voor workshops
Reserveringssysteem voor outdoor activiteiten
Reserveringssysteem voor bowlingbanen
Reserveringssysteem voor wateractiviteiten
Reserveringssysteem voor eendaags evenementen
Reserveringssysteem voor vervoersmiddelen

Nog steeds niet gevonden wat je zocht?


Wij helpen je graag verder als je meer informatie nodig hebt om LeisureKing met Briq Bookings te vergelijken. Neem contact met ons op via de contactpagina, bel ons op 088-7307676 of vraag een gratis Demo account aan!
Meld u hier aan voor meer informatie